moje osobní stránky - o Indii, životě a tak...

Výstava fotek našich dobrovolníků

26. 4. 2010 10:07

Tak jsme to úspěšně nainstalovali...Tak doražte :)


V pondělí 19. dubna 2010 byla v televizi Noe v Ostravě zahájena výstava velkoformátových fotografií našich misijních dobrovolníků. Výstava potrvá až do neděle 20. června, kdy bude ukončena slavnostním vysláním nového ročníku dobrovolníků do světa.

Na snímcích je zachyceno působení českých dobrovolníků Adopce nablízko (= program Cagliero - salesiánský volontariát) ve všech 13 zemích, ve kterých od roku 2005 pracovali. Více informací o těchto dobrovolnících najdete zde. Výstavu můžete navštívit v prostorách Televize Noe, Kostelní nám. 2, Ostrava (hned vedle Ostravsko-opavského biskupství). Vstup je zdarma.

V roce 2010 se připravuje na své vyslání třináct mladých lidí. Budou pomáhat zpravidla po dobu 9-12 měsíců v Bulharsku, Německu, Kongu, Indii, Jihoafrické republice i na Slovensku.  Bohoslužbu se slavnostním vysláním, kterou celebruje provinciál P. František Blaha, bude přenášet živě Televize Noe v neděli 20. 6. 2010 od 10:30.

Širokou veřejnost z celé ČR zveme v sobotu 19. 6. 2010 od 17:00 na program AKSANTI. Seznámí se nejen s budoucími, současnými i bývalými dobrovolníky, ale třeba také s africkou kuchyní, indickým oblečením, mexickou hudbou apod. Program se koná v Salesiánském středisku volného času Don Bosco, Vítkovická ul. 28, Ostrava.

Zobrazeno 1387×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková