moje osobní stránky - o Indii, životě a tak...

Hledáme nové zájemce o pomoc dětem ve světě

"Každý den procvičujeme s nejslabšími čtvrťáčky matematiku. Dělají pokroky. Dokonce i mňoukající Chinappa se naučil odčítat jinak než kreslením čáreček. Máme z něj radost." Chcete zažít podobnou radost jako Maruška a Kája v Indii? Do 30. září 2010 se můžete hlásit na novou přípravu dobrovolníků.

 

 

 

 

 

Země pomoci: ČR, Slovensko, Bulharsko, Německo, Nizozemí, Indie, Mexiko, Kongo, JAR, příp. další.

Doba pomoci: 10-12 měsíců nebo 1 měsíc (červenec) pouze v Bulharsku (letní tábory pro romské i bulharské děti).

Eva Sobková - LesothoNáplň činnosti: podle vlastních schopností - výuka (technické učiliště, školy apod.), doučování,  volnočasové aktivity, manuální práce, administrativa.

Podmínky: 18-35 let, vhodná motivace (proč?), zkušenost v práci s dětmi nebo alespoň touha ji získat během přípravy, přiměřený zdravotní stav, znalost jazyka, otevřenost k práci a životě v křesťanském prostředí.

Povinná příprava: 8 víkendových setkání (říjen 2010 – červen 2011), příp. zkušební praxe v některém salesiánském středisku mládeže v ČR.

Přihlášky: na [email protected] nebo online tady. Individuální konzultace  na stejném mailu nebo na 605842369 (Jana Švecová).

Info: www.mladez.sdb.cz/cagliero-salesiansky-volontariat nebo www.adopcenablizko.cz.  Nejvíce však prozradí dopisy od dobrovolníků přímo z terénu...

 

„Držme se maličkostí, ale konejme je s vytrvalostí“, říkával Don Bosco. Každá pomoc je jen kapka v moři, ale bez vody by moře bylo jen pouští. Těšíme se na společnou cestu k moři. :D

 

Letáček  (obrázek JPEG)Letáček ke stažení a vyvěšení ve vašich místech.

Zobrazeno 2576×

Komentáře

Marteo

Zní to velmi zajímavě a lákavě... ale ještě rok na střední a pak se uvidí co dál...:-)

Lenochod

No nevím jestli bych mela odvahu do toho jit ale laka me to, ale mam jen 14 zatim si pockam jste uvidime... sis ne ale je to lakave

sveci

Někteří mají své poslání v Africe, někteří za rohem doma v ČR... Tak držím palce, ať to jde lehce rozeznat. Příjemný nový školní rok :)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková